Stilteweek in Handel

 

                                     

Stilteweek

 

Rust en ruimte

Wat is een stilteweek? Tijdens deze week kies je er bewust voor om uit je drukke leven te stappen. Weg van alle prikkels. We krijgen tegenwoordig in één dag meer prikkels binnen dan onze grootouders in een heel jaar. Een week zonder moeten, zonder sociale verplichtingen, geen telefoon, sociale media en andere afleidingen.

In deze week heb je de kans om te voelen wat het is om echt stil te zijn. Een stilteweek helpt jou je innerlijke rust te vinden. Je krijgt de kans om jouw innerlijke zelf meer te ontdekken.

Door in de stilte te zijn leer je opnieuw naar jezelf te luisteren en de stilte, rust en eenvoud te ervaren. Stilstaan, kijken, luisteren en ervaren wat er nu is. Het schept ruimte om terug te keren naar het hier en nu.

 

Stilte

In een stilteweek gebeurt van alles. Vaak horen we dan pas ons eigen innerlijk lawaai. We worden uitgedaagd om niet zoals altijd weg te rennen, afleiding te zoeken of dingen te gaan doen om maar niet te horen wat er van binnen speelt. Maar wanneer je je overgeeft aan deze stilte en door de weerstand heen gaat, zul je ontdekken hoe bijzonder en heerlijk het is. Er ontstaat dan een liefdevolle en diepe vorm van verbinding met jezelf. De stilte en de ontmoeting met jezelf is bijzonder. Je bent nooit wezenlijker, dieper jezelf dan wanneer je stil bent.

Verrassend is het ook hoeveel contact en verbinding er ervaren kan worden, juist wanneer je niet met elkaar praat.

 

 

Een stilteweek is kwaliteitstijd aan jezelf geven.

 

 

Wat kun je verwachten?

Het thema van deze stilteweek zal onvoorwaardelijke liefde zijn.

Voor iedere deelnemer is er een prachtig boekje waar informatie in staat over het thema onvoorwaardelijke liefde. 

In de stilteweek hebben wij een progamma waarin wij meditaties en oefeningen aanbieden. Toch staan de stilte en meditatie centraal in deze week. Samen stil zijn, ook tijdens de maaltijden. Belangrijke ademhalingsoefeningen helpen jou om uit je hoofd weg te gaan en bij jezelf te blijven.

We verblijven in en om een schitterend landhuis in Handel. Voor ieder is er een eigen kamer met eigen douche en toilet. Het huis is landelijk gesitueerd en omgeven door een prachtig natuurgebied.

Een geweldige kok voorziet ons van heerlijke biologische maaltijden.

 

 

 

 

Praktische informatie stilteweek

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 november 2018.

Je bent op maandag om 14.00 uur welkom. Vrijdag verbreken we de stilte en gaan we evalueren en rond 15.00 uur gaat iedereen weer huiswaarts.

Het minimum aantal deelnemers is 4, het maximum 10.

 

Kosten

€ 649,- deze prijs is inclusief maaltijden en bedlinnen.

 

Aanmelden en/of verdere informatie

Paula Smits-Franke

Tel: 0499-423588   mobiel 06-22956843

 

Wie zijn wij?

Begeleiders, Paula, Bhart en Wilma.

 

Paula

Op mijn website www.centrumhelena.nl staat een stukje over mijzelf geschreven en vind je informatie over de cursussen, workshops en wat ik individueel bied.

 

Wilma

Dit jaar heb ik het derde jaar Tiki afgerond, kunstzinnig, dynamisch coachen. Ook heb ik de ademcoach en IEMT opleiding gedaan. Ik geef samen met Paula communicatie cursussen en Kübler Ross workshops. En ik geef samen met Bart en Paula de cursus mindfulness.

 

Heel fijn vind ik het dat we nu weer een stilteweek mogen geven! De stilte betekent voor mij persoonlijk heel veel. Terugkomen bij mijzelf, luisteren naar wat er in mij speelt en het kunnen ‘zijn’ en laten zijn meer kunnen toelaten. Ik wens dat deze week jullie rust, ruimte en stilte in jezelf gaat brengen! Ik kijk er erg naar uit en ben dankbaar dat ik het samen met Paula en Bhart mag geven!

 

Bhart

‘Al zo lang ik me kan herinneren heb ik veel energie en sta ik open in het leven. Dat is vaak erg fijn. Tegelijkertijd betekent dat ook, dat ik snel afgeleid ben door alle prikkels om me heen.

 

Door het doen van veel ademsessies, het volgen van diverse meditatie/bewustzijn workshops en een opleiding tot holistisch coach/therapeut heb ik geleerd om me te focussen op mezelf en me af te sluiten voor de vele afleidingen. Daardoor ervaar ik stilte in mezelf.

 

Ik ben erg dankbaar dat ik mensen mag begeleiden in het terugvinden van hun geluk, liefde, passie en/of stilte in het leven. Dat doe ik nu een aantal jaren aan de zijde van Paula en Wilma en die samenwerking is geweldig!’

 

 

Inloggen
centrumhelena.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!