"Kubler Ross" 4-daagse workshop

 
4-daagse Kübler Ross workshop:

werken aan innerlijke blokkades
Om je van "oud zeer" te bevrijden bied ik je een speciale workshop aan. Van oorsprong zijn deze workshops ontwikkeld door Elisabeth Kübler Ross.
De nadruk wordt gelegd op ervaringen uit de periode waarin verdriet, kwaadheid, of pijn niet geuit of verwerkt konden worden.
- Methoden om bij je onverwerkte pijnlijke gevoelens en je behoeften te komen.
- Relevante theorie over hoe pijn ontstaat, zich vastzet en hoe deze pijn nog steeds je dagelijkse leven beinvloedt.
- Naarmate meer pijnlijke ervaringen echt herleefd zijn, komt er ruimte voor bijv. plezier, genieten, blijheid, tevredenheid, spontaniteit, creativiteit, ontspanning en gedragsveranderingen. Je gaat steeds meer in het hier en nu leven en je echte zelf zijn. Je kunt de rol van de therapeut vergelijken met die van een vroedvrouw; zoals deze helpt bij een fysieke geboorte, helpt de therapeut bij een emotionele geboorte of wedergeboorte. Er kan een nieuwe manier van zien en bestaan geboren worden, een wedergeboorte van het zelf zijn. De workshop geeft diepte aan gevoelens in jezelf, liefde voor jezelf. Liefde is het breekijzer voor alles, daar kan geen haat, boosheid of angst tegenop.

Als er ingrijpende gebeurtenissen plaatsvinden in ons leven, kan het gebeuren dat wij vast gaan lopen. Wij voelen ons leeg, eenzaam, niet begrepen. Of "wij zijn flink" en vinden dat "wij moeten doorgaan". Het kan zijn dat wij zelf niet begrijpen waarom wij niet "gelukkiger zijn, terwijl er toch zoveel is om dankbaar voor te zijn".

De vierdaagse workshop is bedoeld voor een ieder die bereid is te kijken naar eigen gevoelens. Inzicht in onze gevoelens, onszelf leren kennen, weten wie we zijn, leren erachter te komen wat wij nodig hebben, vormt de sleutel tot innerlijke rust en echte onafhankelijkheid. Het bereiken hiervan schenkt ons de enige macht die de moeite van het bezitten waard is.

Op zoek naar onze eigen kracht en naar de aanvaarding van onszelf en onze geschiedenis. Gesterkt door anderen die dezelfde tocht meemaken.

Iedereen, ongeacht afkomst, religie of leeftijd, die aan zichzelf wil en kan werken, is welkom. 

 

 

Leiding

 

De workshop wordt geleid door Paula Smits-Franke, Gestalttherapeute.

Met mijn vele werkervaringen in de verzorging en verpleging, werd ik 20 jaar geleden gedwongen een andere richting te kiezen, omdat ik toen gehandicapt raakte. Ik kan nu zeggen dat mijn dieptepunten hoogtepunten zijn geworden. Na vele jaren zelfontwikkeling, zelfstudie, werkervaringen en opleidingen voor hulpverlener, therapeut en ademcoach, ben ik de hulpverlener/therapeut geworden die ik oprecht ben en wil zijn. Wat ik in mij heb, wil ik graag doorgeven. Wil je eens kennis met mij maken? Bel dan voor een intakegesprek. Je bent van harte welkom.

  
Locatie
 
Een mooi vakantiehuis, Heereveldseweg 51 in Handel. Het is landelijk gesitueerd en omgeven door een prachtig natuurgebied.
Wij genieten een uitstekende verzorging. Wij hebben een eigen kok. Ik vind het belangrijk dat de deelnemers naast het intensieve werk verwend worden. De workshop is altijd van maandag tot en met donderdag. 
 

 

Kosten van de vierdaagse workshop en data
 

Workshop is inclusief volledig pension.
Gespreide betaling is mogelijk.

De data in 2020 vind je bij "agenda".

 

 

Annulering
 

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de workshop wordt 200,00 euro in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de workshop wordt het gehele deelnemersbedrag in rekening gebracht.
Bij overmacht blijft de aanbetaling staan tot een volgende workshop.
 

 
Intake gesprek
 
Een intakegesprek is gewenst. Dit om te ontdekken of de workshop voor jou geschikt is en of ik je kan bieden wat je nodig hebt.

Je kunt mij bellen voor informatie en voor het maken van een afspraak. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Paula Smits-Franke
Gestalttherapeute
Therapeutisch Centrum Helena te Lieshout
Tel. 06-22956843
 
 
Inloggen
centrumhelena.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!