Individuele begeleiding PGB

Individuele begeleiding PGB

 

 

Cliënten o.a. uit Deurne met een PGB vergoeding begeleid ik al jaren in mijn praktijk. Wat bied ik voor volwassene en jongeren: Veiligheid, Vertrouwen, Inzichten, Luisteren, Bewust maken van oorzaak gevolg. Zelf bewust worden daar door meer zelfvertrouwen.

 

 

Bij begeleiding die ik bied gebruik ik ook IEMTsessies, vaak zit de angst voor afwijzing (het gevoel er niet bij te horen) heel diep bij die cliënten. Met IEMTsessies kan ik de lading, emoties, angst denken er van af halen.

 

Bij individuele begeleiding maak ik ook gebruik van Access Bars sessies. Vaak zit bij die cliënten hun hoofd zo vol zodat ze geen rust vinden bij hun zelf. Met Access Bars sessies kan ik dat weg nemen. (werkt geweldig) Zie voor verder informatie en uitleg wat betreft  IEMTsessies en Access Bars op mijn website.

 

Je kunt mij ook altijd bellen voor meer informatie wat betreffend mijn begeleiding. Ook betrek ik er ouders en of begeleiders bij.

www.centrumhelena.nl 


Paula Smits-Franke
Therapeutisch Centrum Helena
Tel. 06-22956843
 
 
Inloggen
centrumhelena.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!