Individuele begeleiding PGB

Individuele begeleiding PGB
 

Al jaren begeleid ik cliënten met een PGB vergoeding uit diverse gemeenten. Wat ik voor deze volwassenen en jongeren bied is het volgende. Veiligheid, vertrouwen, inzichten, luisteren, bewust maken van oorzaak en gevolg, zelf bewust worden waardoor zij meer zelfvertrouwen krijgen. Bij de begeleiding die ik bied merk ik dat angst voor afwijzing en het gevoel om er niet meer bij te horen erg diep zit en vele gevolgen heeft. Met behulp van verschillende technieken kan ik de lading, emoties en het angst denken verminderen. Een ander veel voorkomend probleem is het “vol zitten” van het hoofd. Hierdoor is erg moeilijk om rust te vinden bij zichzelf. Ik help cliënten om hoofd leger te maken waardoor zij meer rust vinden in zich zelf en beter kunnen functioneren. Voor mijn cliënten dien ik als klankbord en ik ga samen met hun op zoek naar de problemen waar ze in het dagelijks leven tegen aan lopen. We gaan op zoek naar bewustwording van de achterliggende gedachte en gevoelens en zoeken naar manieren om hier mee om te gaan. Doordat we bij de kern van het probleem komen wordt het duidelijker waar de pijn punten zitten en is het mogelijk om deze een plaats te geven en hier mee om te gaan.

 

 

 

Je kunt mij ook altijd bellen voor meer informatie wat betreffend mijn begeleiding. Ook betrek ik er ouders en of begeleiders bij.

 


Paula Smits-Franke
Centrum Helena
Tel. 06-22956843

www.centrumhelena.nl 
 
 

 

Inloggen
centrumhelena.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!