3-daagse spirituele workshop, je hart als kompas

JE HART ALS KOMPAS

Driedaagse spirituele workshop

 

Hoe ziet de driedaagse workshop eruit  

 

’s Middags om twee uur staat de koffie en thee met iets lekkers klaar en maken we kennis met elkaar.

 

Je hart als kompas! We gaan deze workshop aandacht geven aan wat jouw hart jou wil vertellen. Stilstaan en de tijd nemen. Hoe trouw ben ik aan mezelf en hoe kan ik meer bij mezelf uitkomen? Aandacht voor het positieve in jou!

 

Drie dagen voor jezelf zonder afleiding of verplichtingen. De workshop is volledig pension en een uitstekende kok verzorgt voor ons de maaltijden. In een rustgevende omgeving gaan we met verschillende opdrachten aan de slag. We beginnen de dag met meditatie. Om te kunnen luisteren naar je hart moet je stil zijn in je hoofd. Meditatie en stilte kan je daar bij helpen. Bewust worden van het moment in het hier en nu.

 

De verschillende thema’s zullen je meer inzicht geven in jezelf en je dichter bij jezelf brengen. De thema’s zijn: Liefde is wie je bent, Kiezen voor positiviteit, Vergeving en Houden van jezelf.

 

De laatste dag gaan we aan de slag met een prachtige creatieve opdracht. Met allerlei materialen een collage maken. Een kunstwerk wat jou vertelt wat jij belangrijk vindt in je leven, waar jij naar toe wilt, waar jij aan wilt werken en waar jij naar verlangt. Ook is er de mogelijkheid om een eigen thema te kiezen bijvoorbeeld: een drieluik verleden, heden en toekomst, of een spirituele ervaring of droom die je graag op een doek wil vorm geven. Het zal je eenmaal weer thuis blijven herinneren aan wat je aandacht wil blijven geven.

                  

 

Ook aan de hand van visualisatie, stilte, experimenten, muziek en lezingen kunnen deze dagen voor jou een verrijking zijn!

 

Voor informatie en/of aanmelden kun je mij, Paula Smits-Franke bellen 0499-423588 of 06-22956843.

 

Inloggen
centrumhelena.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!